Advertisement

Νικοσ Σιδερησ Ολυμπιακοσ / Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών.

Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Με τον θάνατό του θυμηθήκαμε ένα περιστατικό στο . Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης.

Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Nikos Siderhs Pe8ane Se Hlikia 77 Etwn O 8rylos Toy Olympiakoy Debater
Nikos Siderhs Pe8ane Se Hlikia 77 Etwn O 8rylos Toy Olympiakoy Debater from debater.gr
Ο μέσος του ολυμπιακού στη θρυλική δεκαετία του '60, νίκος σιδέρης, «ησύχασε» το βράδυ της κυριακής σε ηλικία 77 ετών. Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της περασμένης . «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο .

Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο .

Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης. Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Ο μέσος του ολυμπιακού στη θρυλική δεκαετία του '60, νίκος σιδέρης, «ησύχασε» το βράδυ της κυριακής σε ηλικία 77 ετών. Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Τον νίκο σιδέρη , οι συμπαίκτες του στον ολυμπιακό τον αποκαλούσαν « δύναμη της φύσης ». Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο . Με τον θάνατό του θυμηθήκαμε ένα περιστατικό στο . Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της περασμένης . Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε .

Με τον θάνατό του θυμηθήκαμε ένα περιστατικό στο . Ο μέσος του ολυμπιακού στη θρυλική δεκαετία του '60, νίκος σιδέρης, «ησύχασε» το βράδυ της κυριακής σε ηλικία 77 ετών. Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών.

Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Ezquny Sgzaobm
Ezquny Sgzaobm from www.athensvoice.gr
Με τον θάνατό του θυμηθήκαμε ένα περιστατικό στο . Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της περασμένης . Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη.

Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο .

Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Με τον θάνατό του θυμηθήκαμε ένα περιστατικό στο . Ο μέσος του ολυμπιακού στη θρυλική δεκαετία του '60, νίκος σιδέρης, «ησύχασε» το βράδυ της κυριακής σε ηλικία 77 ετών. Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της περασμένης . Τον νίκο σιδέρη , οι συμπαίκτες του στον ολυμπιακό τον αποκαλούσαν « δύναμη της φύσης ». Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης. Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη .

Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο μέσος του ολυμπιακού στη θρυλική δεκαετία του '60, νίκος σιδέρης, «ησύχασε» το βράδυ της κυριακής σε ηλικία 77 ετών. Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της περασμένης .

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης. Eqw9gzqmlwreum
Eqw9gzqmlwreum from www.voria.gr
«τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης. Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ο μέσος του ολυμπιακού στη θρυλική δεκαετία του '60, νίκος σιδέρης, «ησύχασε» το βράδυ της κυριακής σε ηλικία 77 ετών. Τον νίκο σιδέρη , οι συμπαίκτες του στον ολυμπιακό τον αποκαλούσαν « δύναμη της φύσης ». Με τον θάνατό του θυμηθήκαμε ένα περιστατικό στο .

Τον νίκο σιδέρη , οι συμπαίκτες του στον ολυμπιακό τον αποκαλούσαν « δύναμη της φύσης ».

Ο νίκος σιδέρης ανηψιός του θρυλικού " φώντακα" γιώργου σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, γεννημένος 21 φεβρουαρίου . Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ήταν ανιψιός του γιώργου σιδέρη. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, και ανιψιός του γιώργου σιδέρη, νίκος σιδέρης. Με τον θάνατό του θυμηθήκαμε ένα περιστατικό στο . Τον νίκο σιδέρη , οι συμπαίκτες του στον ολυμπιακό τον αποκαλούσαν « δύναμη της φύσης ». Ο μέσος του ολυμπιακού στη θρυλική δεκαετία του '60, νίκος σιδέρης, «ησύχασε» το βράδυ της κυριακής σε ηλικία 77 ετών. «τιμή και δόξα στον θρυλικό νίκο σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου . Ο νίκος σιδέρης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του ολυμπιακού στη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της κυριακής σε . Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της περασμένης . Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Μια μεγάλη απώλεια πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η οικογένεια του ολυμπιακού, καθώς έφυγε από τη ζωή ο νίκος σιδέρης.

Νικοσ Σιδερησ Ολυμπιακοσ / Ο νίκος σιδέρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 77 ετών.. Τον νίκο σιδέρη , οι συμπαίκτες του στον ολυμπιακό τον αποκαλούσαν « δύναμη της φύσης ». Ο μέσος του ολυμπιακού στη θρυλική δεκαετία του '60, νίκος σιδέρης, «ησύχασε» το βράδυ της κυριακής σε ηλικία 77 ετών. Άσχημα είναι τα νέα για τον ολυμπιακό, αφού ο νίκος σιδέρης, μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο . Ο νίκος σιδέρης, γεννηθείς στις 21 φεβρουαρίου του 1945, ήταν ανηψιός του μεγαλύτερου γκολτζή στην ιστορία του ολυμπιακού, γιώργου σιδερη . Ο νίκος σιδέρης, μέλος της θρυλικής ομάδας του ολυμπιακού τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της περασμένης .

Posting Komentar

0 Komentar